Projecten

Jaren 30 woning te IJsselstein
De bewoners van deze jaren 30 woning in IJsselstein hadden een moderne inrichting voor ogen met wat elementen die typerend zijn voor de jaren 30.

De basis van dit huis zijn de verschillende grijstinten gecombineerd met wit. Het vliesbehang in de grijs geverfde tinten samen met het glad gestuukt plafond zorgen voor een strakke basis. Doordat de open haard is mee behangen met vliesbehang geeft dit een egaal en mooi afgewerkt effect. De parketvloer op de benedenverdieping van het merk Quick Step zorgt voor een wat landelijke sfeer en benadrukt de lengte van dit huis. De hoge plinten langs de muur en de plint op het plafond zijn typerende elementen van de jaren 30. Voor de ramen hangen duette’s van Luxaflex gecombineerd met een wit linnen-look gordijn. De gordijnen zijn gemaakt met een hoge band, zodat de hoogte van dit huis goed benadrukt wordt. De meubels zijn met zorg uitgezocht door onze styliste en passen goed bij dit huis. Door de puntige oren van deze klassieke love-seat, oogt deze toch modern. Het huis is afgemaakt door de zorgvuldig uitgekozen accessoires.

Op de bovenverdieping is gekozen voor een vinyl vloer met dezelfde uitstraling als het parket beneden, ook hier met hoge plinten. Voor de ramen hangen dezelfde gordijnen als beneden, alleen hier gecombineerd met een rolgordijn met aluminium latten. De gordijnen boven zijn gevoerd met verduisterden voering. In de badkamer hangt een houten jaloezie uit de badkamer-collectie van Luxaflex. Ook hier zijn de muren behangen met een vliesbehang en in verschillende grijstinten gesaust. Ondanks de donkere grijstinten boven ogen deze kamers toch fris en modern door de combinatie met wit.

 

P1040405 P1040411 P1040439